{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we enkel functionele cookies.

Veel gestelde vragen


Hoe schrijf ik in voor een reeks bij CodeFever?

Je kan enkel online inschrijven via Meedoen

Dat er een groot verschil is tussen een kind van 8 of een jongere van 14, vind jij vast ook! ;-) Daarom krijg je bij je eerste inschrijving een clan toegewezen:

  • De ByteBusters met als instapmoment 3de-4de leerjaar, of 8 tot 10 jaar
  • De CodeKraks met als instapmoment 5de-6de leerjaar, of 10 tot 12 jaar
  • De DigiHeroes met als instapmoment 1e, 2e en 3e middelbaar, of 12-15 jaar.

Eenmaal je bij een clan aansluit, stap je voor eens en voor altijd verder op dat leertraject, dat jouw trainers zeer bewust zo voor je opstelden. Eens een ByteBuster, altijd een ByteBuster! Eens een DigiHero, altijd een DigiHero. Ook als je een level, reeks of lesjaar verder mag. Niet vergeten: Schrijf je dus altijd in onder jouw vaste clannaam. Ook als je intussen een jaartje ouder bent. Anders kom je in een fout leertraject terecht, waar het ineens veel te snel of traag gaat voor jou!
 

Ik ben hoogbegaafd/supermegaintrovert of ik heb ASS/ADHD. Is CodeFever wel iets voor mij?

Denk je dat coderen om welke reden dan ook niets voor jou zal zijn? Whatever! Let’s kick some ass! Wij bieden programmeerlessen aan voor àlle kinderen van 8 tot en met 15 jaar. En dat mag je écht letterlijk nemen! Van beginner tot pro, voor jongens én meisjes met of zonder hoogbegaafdheid of ASS, voor wie volbloed programmeur wil worden of dierenarts, voor kinderen met een beperking en/of coole robotarmversterking. Wij denken niet in hokjes of kleven geen labeltjes. Want echt iedereen heeft super-IT-powers in zich! Yes, iedereen is welkom in cyberspace!
 

Het uur past niet voor mijn kind. Kan het uur aangepast worden?

Spijtig genoeg kunnen wij de planning niet beginnen verschuiven. We moeten bij de opstelling namelijk met heel veel verschillende factoren rekening houden. Hierdoor is het voor ons onmogelijk om alle lessen en sessies in de voormiddag of namiddag te leggen. Het is wel altijd mogelijk om aan te sluiten bij een andere locatie die beter voor jullie past. 
 

Kan CodeFever mijn inschrijving annuleren?

Ja, dat kan indien wij niet genoeg inschrijvingen ontvangen. We gaan dan wel samen met jullie op zoek naar een oplossing, of we betalen het inschrijvingsbedrag integraal terug. 
 

Help! Ik heb problemen met het leerplatform!

Eerst en vooral: breathe! We hebben hier een aantal tips & tricks die je moeten helpen: 

  • Gebruik Google Chrome. Je kan dat hier downloaden: 
  • Je moet de plug-in van Flash toestaan in de browser.
  • ‘Refresh’ af en toe eens je pagina.
  • Check wachtwoorden altijd goed op typfouten.

Heb je hierna nog altijd problemen? Dan is het misschien handig om onze pagina met instructrievideo's eens te bekijken ;-)
 

Ik kan een les niet komen. Wat nu?

Je  kan de gemiste les steeds inhalen via het online leerplatform. Daar wordt alle theorie en worden ook alle oefeningen online gezet. Je kan zowel de theorie bekijken en daarna alle oefeningen maken. Nu bestaat er zowel een klasversie waar ze in de les mee aan de slag gaan, maar ook een thuisversie van de lessen. Die versie bevat extra informatie, maar wordt pas na de eigenlijke les vrijgegeven. Mocht je hierover nog verdere vragen hebben of mochten er voor jou nog onduidelijkheden zijn, dan kan je die uiteraard gerust stellen aan de lesgever tijdens de volgende les. Die zal je dan met veel plezier verder helpen.

Waarvoor dient het fiscaal attest?

Met het fiscaal attest kan je het inschrijvingsgeld voor een deel inbrengen in de belastingen van het volgende jaar

Dit attest personaliseren wij dan en zorgen we dat het beschikbaar wordt in het ouderprofiel. Daar kan je dit downloaden en afprinten. Je krijgt sowieso ook een herinneringsmail met een link naar je ouderprofiel. 

Let wel, deze regeling geldt alleen voor kinderen onder 12 jaar.
 

Krijgen broers en zussen korting?

Jazeker! Als ook jouw tweede, derde,... kind het codeervirus te pakken heeft, krijgen jullie 50 euro gezinskorting per extra kind. Die korting wordt automatisch verrekend tijdens de inschrijvingen.