{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we enkel functionele cookies.

VEEL MEER DAN PLEZANT

Programmeren is een zalige hobby die je later méér dan goed van pas zal komen. Win-win! Want de skills die je in jouw CodeFeverclan leert, zal je later de rest van je professionele leven écht nodig hebben. Meer nog: programmeren wordt straks minstens even belangrijk als lezen en schrijven

Natuurlijk kan je niet in één-twee-drie een volbloed programmeur zijn. Daarom is het belangrijk dat je er zo vroeg mogelijk mee begint. Tijdens CodeFever trainingen leer je creatief en logisch denken, structureren, samenwerken en problemen oplossen. Een coole hobby die écht werk maakt van de toekomst dus! Vergelijk het maar met een vlotte pen hebben of stevige schoolslag kunnen zwemmen. Vaardigheden die je later uit de wildste watertjes kunnen redden!

Makey Makey-les bij CodeFever
course image

100% FUTURE PROOF

Programmeren is plezant én interessant, nu maar vooral later! Robots, drones, slimme toestellen en zelfrijdende auto’s zijn er vandaag al… En dat is nog maar het begin! Vraag maar eens aan je ouders hoeveel toestellen jullie in huis hebben, die ze 10 jaar geleden zelf zo gek niet hadden kunnen bedenken. Keiveel, juist ja!

Wel, binnen nog eens 10 jaar zijn dat er nog véél meer. En zullen veel jobs verdwijnen en nog véél meer jobs ontstaan waarin kunnen programmeren su-per-belangrijk is. Meer nog: iedereen zal moeten kunnen programmeren. Niet alleen een 3D Printer Design Specialist, Drone Bestuurder of Neuro-Implant of technieker moet kunnen programmeren. Ook als je pakweg secretaresse of bankier wil worden zal je die skill onder de knie moeten hebben!

Als je kan programmeren, sta je stevig in je schoenen.
course image

WERELDWIJDE CONCURRENTIE

Zo’n digitale job beoefen je later hier, of de andere kant van de wereld. Want in een digitale wereld bestaan er geen grenzen! In de VS, Engeland, Zweden, Estland, Kenia en Nigeria leren kinderen nu al in de klas programmeren. Sommige zelfs al in de lagere school! Ze noemen het één van de skills van de 21ste eeuw.

Helaas hebben onze scholen wat dat betreft nog een stevig duwtje in de rug nodig. CodeFever geeft jou met veel plezier die superbelangrijke digitale boost. Want we hebben geen tijd te verliezen! Hoog tijd voor een Belgisch bende digitale helden!

Waar wacht je nog op? Word lid van een echte CodeFever-Clan! Onze cybermissie: samen al spelend over de digitale kloof springen!

Andere landen hebben het al door: programmeren moeten kinderen leren
course image