{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Wat betaal je?

Voor een reeks van 10 lessen van 1,5u betaal je €240.
Ben je jonger dan 12? Dan krijg je een fiscaal attest van €11,20 per les. Per reeks is dat dus 112 euro. Het fiscaal attest mag je ingeven in de belastingen.


Wat krijg je?

Een lessenpakket op maat, samengesteld door gekwalificeerde ICT'ers en professionals uit het onderwijs. Een persoonlijke aanpak, met 3 vaste trainers per clan van 20 leden. Je kan oefenen met een recente, snelle computer in een aangepast leslokaal met alle nodige technologieën, én je bent verzekerd.


Hoe kan je inschrijven en betalen? 

Inschrijven kan je hier. Betalen kan online of via overschrijving op BE35 00 17 5820 6337. Vermeld dan zeker CodeFever + naam kind + stad + groep + startuur. Nadien ontvang je van ons een mail die jouw inschrijving bevestigt. Bij niet-betaling van het inschrijvingsgeld binnen de 4 werkdagen, krijgt CodeFever het recht om de inschrijving te annuleren en de reservatie opnieuw vrij te geven.


Wil je broertje en/of zusje ook inschrijven?

Vanaf een tweede kind ontvang je een gezinskorting van €50. Om recht te hebben op die gezinskorting schrijf je het broer of zusje gelijktijdig in voor een reeks van hetzelfde seizoen. Die korting is niet verenigbaar met andere kortingen.


Sociaal tarief?

CodeFever wil iedereen de kans geven om zich klaar te stomen voor de digitale toekomst. We willen daarom ook mensen die recht hebben op een sociaal tarief de kans geven zich in te schrijven. Het lesgeld wordt, indien je hierop recht hebt, verminderd met 50%. Dat wil zeggen dat een lessenreeks aan sociaal tarief slechts €120 is i.p.v. €240.

Denk je in aanmerking te komen voor sociaal tarief? Neem gerust contact met ons op via info@codefever.be Dan bespreken we persoonlijk met jou wat mogelijk is.