{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we enkel functionele cookies.

Wat betaal je?

Voor de basislevels (ByteBusters, CodeKraks en DigiHeroes) betaal je €240 voor een reeks van 10 lessen van 1,5 uur.

Voor de e-Riders level 1 (gevorderden) betaal je voor een reeks van 10 lessen €275. De prijs is inclusief de aankoop van een BBC micro:bit, USB-kabel en CodeFever-werkschrift. 

Voor de MineCrafters (gevorderden) en e-Riders vanaf level 2 betaal je voor een reeks van 10 lessen €250.

Ben je jonger dan 12? Dan krijg je een fiscaal attest van €11,20 per les. Per reeks is dat dus 112 euro. Het fiscaal attest mag je ingeven in de belastingen.

Wat krijg je?

Een lessenpakket op maat, samengesteld door gekwalificeerde ICT'ers en professionals uit het onderwijs. Een persoonlijke aanpak, met 3 vaste trainers per clan van 20 leden. Je kan oefenen met een recente, snelle computer in een aangepast leslokaal met alle nodige technologieën, én je bent verzekerd.

Hoe kan je inschrijven en betalen? 

Inschrijven kan je hier. Betalen kan online of via overschrijving. De juiste gegevens voor de betaling krijg je via mail na de inschrijving.

Wil je broertje en/of zusje ook inschrijven?

Vanaf een tweede kind ontvang je een gezinskorting van €50. Om recht te hebben op die gezinskorting schrijf je het broer of zusje gelijktijdig in voor een reeks van hetzelfde seizoen. Die korting is niet verenigbaar met andere kortingen.

Sociaal tarief?

CodeFever wil écht iedereen de kans geven om zich klaar te stomen voor de digitale toekomst. Heb je recht op verhoogde tegemoetkoming of ben je in schuldbemiddeling? Wie recht heeft op een sociaal tarief, krijgt zonder pardon 50% korting op het lesgeld, waardoor een lessenreeks slechts €120 kost i.p.v. €240.

Kom je in aanmerking? Neem gerust contact met ons op via info@codefever.be! Na het voorleggen van een officieel bewijsje – we zijn een kleine vzw, dus steunen we graag wie het écht kan gebruiken – bespreken we persoonlijk met jou wat mogelijk is.