{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we enkel functionele cookies.

Herfstkampen level 1 en 2

 

Deze herfstvakantie organiseert CodeFever opnieuw supercoole megawijze programmeerkampen! Je krijgt er elke dag drie uur les over decompositie, sequentie, iteraties, conditionele logica en signalenEuh wadde? Geen paniek! Onze experts leggen je alles haarfijn uit, en voor je het weet speel je je eerste zelfgeprogrammeerde game in Scratch!

Heb je al eens een CodeFever-kamp of lessenreeks gevolgd? Dan starten we met een herhaling van de concepten die je vorige keer leerde, en bouwen we verder op die kennis met de introductie van methodes en variabelen.

Maar als je dacht dat je op een programmeerkamp de hele tijd achter een computer zou zitten, heb je het flink mis! Ook zonder computer kan je veel over programmeren leren, en we trekken dan ook regelmatig naar buiten. Aan de hand van spelletjes en andere activiteiten krijg je nog meer inzicht in de basisprincipes van programmeren, en leer je bovendien problemen oplossen, creatief denken, en samenwerken. Noodzakelijke vaardigheden voor elke goede programmeur!

Heb je de smaak te pakken na dit kamp en wil je meer? Dan kan je in januari meteen instappen in level 2 op woensdagnamiddag of zaterdag!

 

Waarom kiezen voor een CodeFever kamp?

 • CodeFever kampen zijn cool én leerrijk!
  Op het beginnerskamp krijg je de kans je talent voor programmeren te ontdekken en te ontwikkelen. Want programmeren is niet alleen een coole hobby, het komt je later ook goed van pas!
 • Een eigen lespakket op maat voor jou
  Programmeren leer je niet door braaf achter een computer te zitten luisteren terwijl de leerkracht vooraan uitleg geeft. Programmeren moet je doen! Daarom ontwikkelde ons team van educators en programmeurs verschillende lespakketten vol leuke oefeningen en uitdagende opdrachten aangepast aan jouw leeftijd en kennisniveau.
 • Focus op computationeel denken
  Programmeren is meer dan enkel stukjes code aan elkaar rijgen. Het is een manier van denken die je helpt om alle aspecten van een probleem te analyseren, om zo snel tot een efficiënte en slimme oplossing te komen. Dit “computationele denken” is een van de 21e eeuwse vaardigheden die in de toekomst steeds belangrijker zullen worden.
 • Professionele en individuele begeleiding
  Al onze lesgevers zijn professionele informatici die staan te popelen om al hun kennis met jou te delen. Om er zeker van te zijn dat jij een antwoord krijgt op al je vragen, passen we bovendien het aantal begeleiders aan aan de groepsgrootte. Zit je bijvoorbeeld in een groep met 20 kinderen, dan krijg je naast je lesgever er nog eens 3 assistenten gratis bovenop!
 • Unplugged
  Programmeren is meer dan alleen achter een computer zitten. Creatief en logisch denken, structureren, samenwerken, ... zijn noodzakelijke vaardigheden voor elke goede programmeur. En daarvoor heb je eigenlijk helemaal geen computer nodig! We laten de computers dan ook regelmatig achter en trekken naar buiten. Aan de hand van spelletjes en andere activiteiten maak je op een hele nieuwe manier kennis met de basisprincipes van programmeren.
 • De start van een nieuwe hobby?
  Heb je na dit kamp de smaak te pakken en wil je meer? Dan kan je in januari meteen instappen in level 2 (na het level 1-kamp) of level 3 (na het level 2-kamp) van het reguliere traject!

 

Programma

 • 09:00 – 10:00    Coding
 • 10:00 – 12:00    Binnen- en buitenactiviteiten
 • 12:00 – 13:00    Lunch
 • 13:00 – 15:00    Coding
 • 15:00 – 16:30    Binnen- en buitenactiviteiten

Er wordt opvang voorzien vanaf 8u30 en tot 17u00.

 

Praktisch

Locaties Antwerpen Pestalozzi
Periodes

29 oktober - 2 november (er is geen kamp op 1 november)

Voorkennis

. level 1-kamp: geen
. level 2-kamp: het level 1 reeds gevolgd hebben bij CodeFever, hetzij via een zomerkamp, hetzij tijdens een semesterreeks

Leeftijd

. Bytebuster: 3e en 4e leerjaar
CodeKraks: 5e en 6e leerjaar

Prijs* € 220

 


Sta je ook te popelen om mee te doen? Schrijf je dan nu als de bliksem in!

Schrijf je nu in!

 

 

*Wij voorzien in een korting van 50% voor wie een attest verhoogde tegemoetkoming kan voorleggen. Neem zeker contact met ons op als je hier meer vragen over hebt. Ben je partner in ons DBSF-project? Dan geniet je van het basistarief van €10.