{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

CHECK IT OUT!

Kom testen tijdens een workshop

Is het wel iets voor jou? Wil je graag eerst even proberen? Dat kan! Tegen een klein prijsje of soms zelfs gratis, dankzij onze toffe sponsors. Een meet & greet… met programmeren! Helemaal vrijblijvend. En jouw kans om eens lekker te komen experimenteren. Opgepast! Het codevirus is zeer aanstekkelijk! De kans is zeer groot dat je de smaak erna levenslang te pakken hebt…

Drie redenen waarom deze workshop su-per-zalig is

Op een uurtje dompelen we je onder in een virtueel bad van programmeren, introduceren we je in de programmeerwereld van Scratch, en leer je je eerste programmeerconcept(en). En natuurlijk leer je je eerste spelletje programmeren… Een ideaal voorproefje voor onze echte lesreeks!

 

WORKSHOP LEREN PROGRAMMEREN VOOR IT-GIRLS

Ben je een meisje gebeten door ICT? Dan ben jij diegene die we zoeken voor deze speciale workshop voor IT-Girls. Programmeren is namelijk niet enkel voor jongens. Er zijn ook meisjes met I(C)T-superpowers! Bovendien is programmeren dé basiscompetentie van de toekomst. Daarom organiseert CodeFever een workshop van slechts €5 voor IT-Girls op 16 september 2017.

Voor wie?

  • ByteBusters (3e en 4e leerjaar) - 10:45 - 12:15 uur 
  • CodeKraks (5e en 6e leerjaar) - 13:00 - 14:30 uur 
  • DigiHeroes (1e, 2e en 3e middelbaar) - 14:45 - 16:15 uur

Praktische informatie

Aalst

Gent

Leuven 

Brugge

Brasschaat

Sint-Niklaas

 

Girls only!

(*) De inschrijving is pas officieel na de betaling van €5 op het rekeningnummer BE35 00 17 5820 6337. Je ontvangt dan een bevestigingsmail van CodeFever met bevestiging van betaling en inschrijving. 

Workshop leren programmeren voor IT-Girls
course image