{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

CHECK IT OUT!

Kom testen tijdens een workshop

Is het wel iets voor jou? Wil je graag eerst even proberen? Dat kan! Tegen een klein prijsje of soms zelfs gratis, dankzij onze toffe sponsors. Een meet & greet… met programmeren! Helemaal vrijblijvend. En jouw kans om eens lekker te komen experimenteren. Opgepast! Het codevirus is zeer aanstekkelijk! De kans is zeer groot dat je de smaak erna levenslang te pakken hebt…
Op een uurtje dompelen we je onder in een virtueel bad van programmeren, introduceren we je in de programmeerwereld van Scratch, en leer je je eerste programmeerconcept(en). En natuurlijk leer je je eerste spelletje programmeren… Een ideaal voorproefje voor onze echte lesreeks!

Evenementen 

Af en toe staan wij op evenementen met een stand waar je ook even kan komen proeven van die geheimzinnige codetaal. Kom er ons gerust een bezoekje brengen! Momenteel staan volgende evenementen gepland: 

Gentse Feesten 2018 - 13/07 tot 22/07 (http://www.codefever.be/gentse-feesten)

Tijdens de Gentse Feesten zullen wij te vinden zijn in de Fabriek van Habbekrats VZW vlakbij de Vrijdagmarkt. (Raffinaderijstraatje 4, 9000 Gent). Hier zullen wij verschillende workshops geven en kan je eens komen proeven van onze coding avonturen.

Wedstrijden

Op onze workshops en evenementen kan je steeds meedoen om een CodeFever-lessenreeks te winnen. Het wedstrijdreglement vind je hier: wedstrijdreglement.