{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we enkel functionele cookies.

CHECK IT OUT!

Kom testen tijdens een workshop

Is het wel iets voor jou? Wil je graag eerst even proberen? Dat kan! Tegen een klein prijsje of soms zelfs gratis, dankzij onze toffe sponsors. Een meet & greet… met programmeren! Helemaal vrijblijvend. En jouw kans om eens lekker te komen experimenteren. Opgepast! Het codevirus is zeer aanstekkelijk! De kans is zeer groot dat je de smaak erna levenslang te pakken hebt…
Op een uurtje dompelen we je onder in een virtueel bad van programmeren, introduceren we je in de programmeerwereld van Scratch, en leer je je eerste programmeerconcept(en). En natuurlijk leer je je eerste spelletje programmeren… Een ideaal voorproefje voor onze echte lesreeks!

Dag van de wetenschap - Ontdek hoe cool programmeren is!

Is coderen wel iets voor jou? Wil je het graag eerst even proberen? Dat kan! We geven jou de kans om eens lekker te komen experimenteren.
We dompelen je onder in een virtueel bad van programmeren, introduceren je in de programmeerwereld van Scratch en al snel heb je je eerste spelletje geprogrammeerd… 
Een ideaal voorproefje voor onze echte lesreeks!
WARNING! Het codevirus is zeer aanstekelijk! De kans is zeer groot dat je de smaak erna levenslang te pakken hebt… Bovendien gratis oliebollen en een drankje.

Praktisch:

Wanneer? Zondag 25 november 2018 - 14u00 - 17u00.
Waar? Hogeschool VIVES Campus Kortrijk, Doorniksesteenweg 145 - 8500 Kortrijk.
OF Hogeschool VIVES Campus Roeselare, Wilgenstraat 32 - 8800 Roeselare

Meer info vind je hier.