{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we enkel functionele cookies.

De CodeFever zomerkampen zijn terug!

 

Breekt het koude zweet je al uit bij het vooruitzicht van een lange zomer zonder programmeren? Of ben je nog maar pas met het programmeervirus besmet en wil je uittesten of het echt wel iets voor jou is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Deze zomer organiseert CodeFever immers opnieuw programmeerkampen voor zowel beginners als gevorderden.

 

Het juiste kamp kiezen

Heb je nog nooit een CodeFever level gevolgd? Dan is het beginnerskamp geknipt voor jou! We werken met 2 clans. Tot welke clan je behoort hangt af van het leerjaar waarin je zit. Zit je in het derde of vierde leerjaar, dan ben je een Bytebuster. Zit je in het vijfde of zesde leerjaar, dan ben je een CodeKrak. Alle praktische informatie rond de inhoud, data, ... van de beginnerskampen vind je hier.

Ben je een echte CodeFever-Freak, dan is het gevorderdenkamp misschien wel iets voor jou! OPGELET! Voor het gevorderdenkamp moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Op deze pagina vind je alle informatie over de voorwaarden, locaties, data, ... van de gevorderdenkampen.

 

Inschrijven kan via de module hieronder. Heb je nog een vraag of lukt er iets niet? Neem dan zeker contact met ons op, we helpen je graag verder!

 

ByteBusters

Mijn kind gaat naar het 3e of 4e leerjaar in het schooljaar 2017-2018