{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Leren programmeren én op kamp?

Sjieeee-k!

Klaar voor de week van je leven? Tijdens dit CodeKamp creëren en programmeren we erop los! We bevelen een robot, programmeren onze eigen game en leren alles over de geheime taal van computers. Euh, nog meer redenen nodig?

ALICE-kamp zomer 2017!

Kon je maar niet genoeg krijgen van dat programmeren in onze lessen? Goed nieuws, want we organiseren in de zomer van 2017 een ALICE-kamp in Aalst en Gent voor CodeKraks level 2, 3 en 4 en DigiHeroes level 1 en 2!

Wil je een racespel maken waarbij je alle kanten op kan rijden en spectaculaire hindernissen moet ontwijken? Of dacht je eerder aan een superheldin die de wereld moet redden? Alles kan, niets moet, maar het resultaat zal wonderbaarlijk zijn!

ALICE

Hoe worden jouw wildste ideeën werkelijkheid? Have no fear, CodeFever is here! We dompelen je een volledige week onder in ALICE, een 3D-programmeertaal gebaseerd op JAVA. We gebruiken de kennis die we opgebouwd hebben in Scratch, maar in een compleet nieuwe taal en in een wondermooie 3D-wereld. 

Interesse? Goodie! Hier zijn de praktische zaken:

Aalst

  • Datum: 21 augustus - 25 augustus 2017
  • Locatie: Hogeschool Gent - Campus Aalst
  • Wie: CodeKraks vanaf level 2 & DigiHeroes (let op: je moet CK level 2 en DigiHeroes level 1 afgerond hebben)
  • Prijs: € 335
  • Uur: 9:30 - 16:30
  • Inschrijven(*)

We voorzien toezicht van 9:00 - 9:30 uur en van 16:30 - 17:00 uur. Uiteraard zit je kind niet de hele dag achter de computer. Het schrijven van een scenario, moodboards maken, brainstormsessies, en nog veel meer zijn ook zaken die bij het programmeren van een echte game aan de pas komen.

 

Tot in het wonderland van ALICE deze zomer!

 

(*) De inschrijving is pas officieel na de betaling van € 335 op het rekeningnummer BE35 00 17 5820 6337. Je ontvangt dan een bevestigingsmail van CodeFever met bevestiging van betaling en inschrijving.