{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we enkel functionele cookies.

LEER DIGITAAL ZWEMMEN

Stap voor stap leer je zelfstandig te programmeren, in een lessenreeks. Een beetje zoals leren zwemmen dus. Dat vraagt wat oefening…Maar eenmaal je weet hoe het moet, zit je lekker safe voor de rest van je leven. Of vergelijk het met gitaar spelen. Dat leer je ook niet in één twee drie, met een handleiding voor je neus. Je bouwt al doende op en langzaam maar zeker gaat er een nieuwe wereld voor je open. Je leert noten lezen en toffe liedjes uitproberen. En als je volhoudt, speel je ooit vast een vet zelfgeschreven nummer!

placeholder
course image

SAMEN MET JE CLAN

Clan power! Tijdens de les leer je in groep, maar helpen we je ook individueel op weg. Daarom zitten er nooit meer dan 20 kinderen in jouw clan. Je wordt begeleid door maar liefst 3 vaste trainers. Zij zijn meteen ook beste cyberchamps die we konden vinden in de IT-wereld!

Samen al spelend leren
course image

EN LEKKER THUIS

Het programmeervirus blijkt vaak zo aanstekelijk dat er thuis gewoon verder wordt geoefend. Dankzij de open-source-programma's waar we mee werken, kan je na de les thuis verder experimenteren met opdrachten en oefeningen. Da’s niet verplicht, maar oefening baart kunst! In de eerste levels werk je met het programma Scratch gewerkt, ideaal om mee te beginnen. Daarna groeien we door naar andere programma’s!

 

Challenge accepted? Instappen in een clan kan in september en februari!

Thuis kan je lekker verder oefenen
course image