{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we enkel functionele cookies.

Dit is ons team. Aangenaam!

Katelijne - Initiatiefneemster

Katelijne

Initiatiefneemster

Katelijne is de virtuele moeder van CodeFever. Dat ze geen zittend gat heeft, mag je gerust een understatement noemen. Ze staat in voor de contacten met scholen, is onze location hunter en bouwt elke dag verder aan het CodeFevernetwerk en nieuwe partnerships! Haar favoriete motto: ’t moet vooruit gaan!

Kristien - Initiatiefneemster

Kristien 

Initiatiefneemster

Kristien is de meesterplanner van CodeFever. Ze helpt Katelijne als de beste met CodeFever plannetjes smeden. De Apple valt niet ver van de boom! Als strategische én praktische manusje-van-alles zet ze de juiste man/vrouw op de juiste plaats. Ze rekruteert het team trainers en assistenten en leidt alles in goede banen. Organisation is her middle name!

Kim Operationeel Coördinator CodeFever

Kim

Operationeel Coördinator

Met haar tonnen ervaring is Kim het kloppende organisatorische hart van CodeFever. Zij zet de juiste leraar op de juiste plaats, en zal tevens de SPOC zijn voor scholen. Events, workshops...basically fun stuff dus? Geen probleem, Kim zorgt ervoor met haar magische vingers. Kim in een notendop? De meesterplanner van CodeFever.

Ingrid - Technisch Coördinator

Ingrid 

Technisch Coördinator

Ingrid combineert the best of both worlds: ze heeft zowel ervaring in de technische kant als IT-Developer en -analyst én de sociale kant als IT-consultant. Direct ook een van haar sterkste troeven. Ze kwam terecht bij CodeFever als lesgever, maar stroomde door tot in de kern van het team. Net zoals ze haar weg kent in Barcelona -haar geboortestad- weet ze haar baan in de verschillende systemen en platformen van CodeFever.

Peter – Pret- en lespakketmaker

Peter

Pret- en lespakketmaker

Peter is onze favoriete geek en de eerste klepper van het gouden CodeFeverduo. Hij maakt de vertaalslag van de stevige theorie naar een haalbaar lespakket voor kinderen. Begrijpelijk én correct! Hij verdiende zijn virtuele pluimen als Licentiaat Informatica, wetenschappelijk onderzoeker aan het Departement Computerwetenschappen aan de KULeuven, en Manager Research Scientist bij Clarivate Analytics. Van Machine Learning, Data Mining tot Natural Language Processing: piece of cake! Bring it on!
 

Walter – Pret- en lespakketmaker

Walter

Pret- en lespakketmaker

Walter is maker en pretbewaker van beroep en de tweede klepper van het gouden CodeFeverduo. Hij groeide van junior programmeur tot functioneel en/of business analist. IT-consultant bij verschillende organisaties en werkt aan een belangrijk project binnen de Colruyt groep. Als Chiroman in hart en nieren, neemt hij plezier maken erg serieus! Hij houdt de funfactor in alle oefeningen dan ook nauwlettend in de gaten.

Thomas - CodeFever Pret- en lespakketmaker

Thomas

Pret- en lespakketmaker

Hoe maken we het Leerplatform van CodeFever FutureProof? Daar weet onze CodeFever-leraar Thomas wel een antwoord op. Nadat onze golden boys een stevig fundament geven voor de lessen, gaat hij er met zijn moderne flavour overheen. Ook hij heeft dus een vinger in het lespakket. Als hij zijn CodeFever-cape niet aanheeft, is hij bezig met grafisch design voor informatica (UI- en UX-design) en webontwikkeling. Content innovator eerste klas!

Henk - Kwaliteitsbewaker en trainer CodeFever Mortsel

Henk

Kwaliteitsbewaker en trainer CodeFever Mortsel

Henk is onze IT-cowboy, gebeten door alles wat met onderwijs én computers te maken heeft. Hij leert je met plezier een lesje over informatica en programmeren… En doet dat voor de kost in het aan het Koninklijk Atheneum in Mortsel en als praktijklector informatica op  Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen. Eenmaal golden boys Walter en Peter een pakket technisch hebben uitgewerkt, laat hij er zijn pedagogische kennis er nog eens op los. Yihaa!

Dirk – Kwaliteitsbewaker en trainer CodeFever Kortrijk

Dirk

Kwaliteitsbewaker en trainer CodeFever Kortrijk

Dirk traint de trainers en is dé bootcampman. Als lector aan de Hogeschool VIVES Zuid in Kortrijk in de opleiding Bachelor in Toegepaste Informatica, hoofdtrainer én trainer is hij een meester in lesgeven. Hij test de lessen tijdens bootcampsessies met een heleboel kinderen. Bijsturen, aanpassen… Check. Double check!

Jonathan - perfectioneerder van het lespakket van CodeFever

Jonathan

Perfectioneerder van het lespakket

Jonathan groeide van assistent bij CodeFever door naar leraar. Dankzij zijn achtergrond in informaticabeheer en zijn kennis als leraar weet hij perfect hoe hij de lessen moet ontwerpen, herwerken en opbouwen op maat van de kinderen. Dus eenmaal de golden boys een pakket technisch uitwerken, laat hij er nog eens zijn oog over gaan. ‘Perfectioneerder van het lespakket’? Ja, zo kan je hem het best omschrijven!

Glenn 

Full stack developer

Als je aan Glenn denkt, dan hoor je direct de woorden ‘programmeren’, ‘technologie’ en ‘geeky stuff’ met een vleugje sport. Hij was bij de geboorte van CodeFever en gaf zelfs lessen als Trainer. Als een echte JAVA-evangelist werkt hij nu als programmeur bij de CM, waar hij processen automatiseert in samenwerking met de overheid. Hij is ook de brains achter het leerplatform. Pretty cool, uh!