{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we enkel functionele cookies.

Dit is ons team. Aangenaam!

Katelijne - Initiatiefneemster

Katelijne

Initiatiefneemster

Katelijne is de virtuele moeder van CodeFever. Dat ze geen zittend gat heeft, mag je gerust een understatement noemen. Ze staat in voor de contacten met scholen, is onze location hunter en bouwt elke dag verder aan het CodeFevernetwerk en nieuwe partnerships! Haar favoriete motto: ’t moet vooruit gaan!

Kristien - Initiatiefneemster

Kristien 

Initiatiefneemster

Kristien is de meesterplanner van dienst. Ze past feilloos alle leraren én groepen op de juiste plek als een Hasbropuzzel van 5000 stukken. Eigenhandig rekruteert ze leraren in spe over heel Vlaanderen. Door haar aanstekelijk enthousiasme wil echt iederéén deel uitmaken van de CodeFeverclan! Samen met Sistah Katelijne staat ze klaar om zelfs de grootste digibeten te besmetten met het codeervirus. Gezondheid!

Kim Operationeel Coördinator CodeFever

Kim

Operationeel Coördinator

Met haar tonnen ervaring is Kim het kloppende organisatorische hart van CodeFever. Zij is de SPOC voor scholen, events en workshops. Leerkrachten met griep of een gebroken been? Deze guru zorgt instant voor vervanging met haar magische vingers. Wie zegt dat multitasken niet bestaat, heeft Kim nog niet aan het werk gezien. Ze stuurt vlekkeloos een heel flyerteam aan en blust alle praktische brandjes!

Ingrid - Technisch Coördinator

Ingrid 

Technisch Coördinator

Ingrid combineert the best of both worlds: ze heeft zowel ervaring in de technische kant als IT-Developer en -analyst én de sociale kant als IT-consultant. Direct ook een van haar sterkste troeven. Ze kwam terecht bij CodeFever als lesgever, maar stroomde door tot in de kern van het team. Net zoals ze haar weg kent in Barcelona -haar geboortestad- weet ze haar baan in de verschillende systemen en platformen van CodeFever.

Jonathan - Coach

Jonathan

Coach

Van newbies tot ervaren rotten: iedereen passeert langs onze übercoach Jonathan voor feedback. Met zijn eeuwige geduld en coolfactor stoomt hij leraren en assistenten klaar voor de CodeFeverclan. Als een heldhaftige ridder verdedigt hij de kwaliteit van de lessen. Ook de Train de Trainerdagen leidt hij chillax in goede banen. Nooo stress!

Peter – Pret- en lespakketmaker

Peter

Pret- en lespakketmaker

Peter is onze favoriete geek en de eerste klepper van het gouden CodeFeverduo. Hij maakt de vertaalslag van de stevige theorie naar een haalbaar lespakket voor kinderen. Begrijpelijk én correct! Hij verdiende zijn virtuele pluimen als Licentiaat Informatica, wetenschappelijk onderzoeker aan het Departement Computerwetenschappen aan de KULeuven, en Manager Research Scientist bij Clarivate Analytics. Van Machine Learning, Data Mining tot Natural Language Processing: piece of cake! Bring it on!
 

Walter – Pret- en lespakketmaker

Walter

Pret- en lespakketmaker

Walter is maker en pretbewaker van beroep en de tweede klepper van het gouden CodeFeverduo. Hij groeide van junior programmeur tot functioneel en/of business analist. IT-consultant bij verschillende organisaties en werkt aan een belangrijk project binnen de Colruyt groep. Als Chiroman in hart en nieren, neemt hij plezier maken erg serieus! Hij houdt de funfactor in alle oefeningen dan ook nauwlettend in de gaten.

Thomas - CodeFever Pret- en lespakketmaker

Thomas

Pret- en lespakketmaker

Hoe maken we het Leerplatform van CodeFever FutureProof? Daar weet onze CodeFever-leraar Thomas wel een antwoord op. Nadat onze golden boys een stevig fundament geven voor de lessen, gaat hij er met zijn moderne flavour overheen. Ook hij heeft dus een vinger in het lespakket. Als hij zijn CodeFever-cape niet aanheeft, is hij bezig met grafisch design voor informatica (UI- en UX-design) en webontwikkeling. Content innovator eerste klas!

Dirk – Kwaliteitsbewaker en trainer CodeFever Kortrijk

Dirk

Kwaliteitsbewaker en trainer CodeFever Kortrijk

Dirk traint de trainers en is dé bootcampman. Als lector aan de Hogeschool VIVES Zuid in Kortrijk in de opleiding Bachelor in Toegepaste Informatica, hoofdtrainer én trainer weet hij AL-LES over de perfecte les. Hij test de lessen tijdens bootcampsessies met een heleboel kinderen. Enkel het beste is goed genoeg, dus bijsturen, aanpassen... Check. Double check!

Diete

Diete

Communicatie en administratie

Posters ontwerpen, video’s shooten of spinazie-van-je-tanden fotoshoppen? Diete fixt het allemaal. Onze grafische whizzkid verzint instant een flashy beeld bij een nieuw idee. Who you gonna call? Waarschijnlijk Diete, want ze dient ouders vlotjes van antwoord. In tandem met Leen zorgt ze superchill voor de 1002 praktische dingen bij CodeFever. No stress!

Leen

Leen

Communicatie en administratie

Leen is in duo met Diete de 1207 van CodeFever. Als wandelend woordenboek (neen, geen taalnazi!) is ze taaladviseur van dienst en waakt ze over de mailings, Sociale Media en inkomende mails. Ingewikkelde vragen van ouders of last-minute aanpassingen? No sweat: met een ‘komt in orde!’ brengt Leen alles geduldig tot een goed eind.

placeholder

Koen

Financial Controller

Dat Koen ‘goed is met cijfers’ is zeggen dat Steve Jobs iets kent van computers. Deze financiële goochelaar tovert non-stop excelformules uit zijn hoed. Lonen correct betalen, verzekeringen uitpluizen, HR-administratie regelen... Koen draait er zijn handen en voeten niet voor om!