{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we enkel functionele cookies.

Raad van Advies

Roland Teixeira

Roland Teixeira

Als voormalig CEO Benelux van General Electric volgde Roland jarelang de technologische ontwikkelingen op de voet. Met zijn startup 360xp creëert hij nu toepassingen voor VR en AR van de automobiel- tot vastgoedsector. Door zijn kennis van IOT en AI begeleidt hij bedrijven in hun digital transformatie.

Koen De Leus

Koen De Leus

Na 10 jaar bij De Tijd en vervolgens KBC werd Koen De Leus hoofdeconoom bij BNP Paribas Fortis. Koen is tevens auteur van verschillende boeken waarvan de laatste, “De Winnaarseconomie”, zijn passie voor de digitale economie verraadt.

Een cruciale factor in die voorbereiding op de digitale revolutie is de aanpassing van ons onderwijs. De link met Codefever is dan snel gelegd.

Mia Vanstraelen

Mia Vanstraelen

Als HR directeur bij IBM staat Mia in voor de digitale transformatie van het bedrijf. Ze stuurt een wereldwijd team van HR-experten aan. Door haar achtergrond als ingenieur kent ze de technische uitdagingen en veranderingen die staan te wachten. Mia biedt als coach onmisbare steun voor start-ups met haar out of the box-visie.

Rudolf Werthen

Rudolf Werthen

Rudolf vergaarde internationale faam als dirigent bij verschillende symfonie- en kamerorkesten en het Vlaamse Operahuis. Zijn kennis van het culturele landschap zet hij in als Director communication strategy bij TEDx Brussels. Rudolf is CEO van FINALE Events&communication en onderzoekt met het project Artlab de raakvlakken tussen kunst en technologie. Door gebruik te maken van Deep Learning verkent hij de toekomst van (gepersonaliseerde) beroepen en ondernemerschap in de digitale maatschappij.

Wouter Van Cauwenberge

Wouter Van Cauwenberge

Wouter is gedelegeerd bestuurder en mede-eigenaar bij marketingbureau Guidooh. Hij wendt zijn jarenlange expertise aan om jongeren, studenten en jonge starters cross-mediaal te bereiken. Door in te spelen op nieuwe technologie zoals Augmented Reality houdt hij de vinger aan de pols van de generatie digital natives.